Eat & Work
Happy Tuesday, take a break & lets eat donut #TRPrincess, . Flatlays of the day is . | Ruffle Royale Collection | Code : #ruffleroyalecatalog Material: High Quality Dull Satin Type: Square scarf round edges Size: 48"x 48" Price: RM35 (exclude postage) . Shipping: Peninsular Malaysia RM6 East Malaysia RM10 International (refer to Flexipack Rate) . To order WA to 016 361 1612/ 012 2041656 . www.tudungruffle.com . #RuffleRoyale #RuffleRoyaleCatalog

Eat & Work

To be updated :P

Continue Reading
New  Workspace
Salam weekend #Trprincess . Nak tanya kepada yang tinggal berdekatan Sri Rampai, Setapak, Wangsa Maju & Melawati, siapa nak walk in ke office kami di Jalan Rejang 3, Sri Rampai angkat tangan? . Kami dah masukkan sofa, tv, tambah aircond & dah renovate sikit bagi selesa agar #trprincess boleh walk in . waaa tak sabar nak announce. Tunggu kami bawa naik banner & bunting, office kami tingkat satu tau. hehe. Nanti sebelum Butik Shah Alam buka, awaa awaa boleh walk in dekat sini je . aaaaa cant wait for Triple release of Chanel Collection - Bawal - Shawl - Instant Two Loop #ruffleshawlchanel

New Workspace

Awad Awaa bleh walk in ke office kami di 7-1, Jalan Seri Rehang 3, Rampai Business South Park, sebelum datang tu boleh whatsapp kami dulu di 016 3611612 ok?

Continue Reading
Monday blues
Morning Mondayyyyy! . Semoga #TRPrincess semua memulakan minggu ni dengan penuh semangat dan ceria. Aint got no monday blues okeyyy Jadikan minggu ni, minggu yang lebih baik dari minggu lepas. Dah masuk tahun Islam yang baru kan? Azam pun kena baru, hala tuju dan fokus pun dah kena baru . Mari kita mulakan minggu ni, dengan teaser untuk printed. Cuba #TRPrincess kami nak buat apa dengan printed ni?

Monday blues

tudungruffle Morning Mondayyyyy! . Semoga #TRPrincess semua memulakan minggu ni dengan penuh semangat dan ceria. Aint got no monday blues okeyyy 💃💃Jadikan minggu ni, minggu yang lebih baik dari minggu…

Continue Reading
Close Menu
×